Salgsbetingelser


SALGSBETINGELSER

Selger.

NORICE AS - Org nr. 815 707 532 - Svalevegen 21, 6153 Ørsta. Norway - Epost: norice@norice.no - Tel: +47 47970429 / +47 97591605


Priser.

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkludert merverdiavgift (MVA), eksklusiv fraktkostnader.


Betaling.

-Kreditt- og debetkort. Via nettbutikk på våres hjemmeside.

-Postoppkrav. Betale når du henter varen på ditt postkontor.


Lager og frakt.

Alle varer leveres direkte fra vårt lager i Norge og sendes med Posten, som pakke med sporing.

Kjøper betaler frakt- og postoppkrav kostnader i henhold til postens prisliste. Pakker som ikke blir hentet på posten vil bli fakturert for frakt og pakkeomkostninger, gjelder postoppkrav.


Levering.

Normalt blir alle ordre sendt innen 48 timer etter at betaling er registrert eller bestilling via postoppkrav. Etter at pakken er levert på posten vil du motta sporingsnr. pr. e-post.


Mangler eller feil.

Ta snarest kontakt med oss dersom det skulle være mangler eller andre feil med produkter.

Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette.

Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss.


Angrerett.

Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven.

Ifølge lov om angrerett har du som kunde rett til å angre ditt kjøp i opptil 14 dager etter at du har mottatt varen og uten noen bestemt årsak. Ved bruk av angreretten betaler kunden returporto.

For mer informasjon om din angrerett samt angreskjema >>Angrerett<<


Retur.

Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.


Forbrukerkjøpsloven.

Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende.


Personvern.

Vil utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.


Forbehold.

Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.